Bemutatkozás – Kara Noémi

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin

Kara Noémi vagyok, közgazdász, Executive Business Coach.
Több éves multinacionális környezetben szerzett vezetői tapasztalattal, a munkám során az önreflexió által megtanultam felfedezni az erőforrásaimat, felismerni és tiszteletben tartani a saját határaimat, és megtalálni a belső elégedettségemet.
Coach-ként abban tudok támogatást nyújtani, hogy újra felfedezd és fejleszd a készségeidet, támogatom erősségeidet és a cselekvési lehetőségek tudatosítását, a félelmek leküzdését, valamint az önbizalom és a rugalmasság erősítését.

Vezetővé válásom útján számos pozíciót jártam végig, mely során egy dolog világossá vált: nem mindig könnyű bekerülni egy ismeretlen környezetbe. De pontosan ez kell a növekedéshez!

A coaching üléseim során nem az a célom, hogy függővé tegyelek, hanem hogy eszközöket és impulzusokat adjak a kihívások leküzdéséhez és a továbblépéshez. Az üléseken alkalmazott önreflexió után tudatosabban vállalod alkalmazotti vagy vezetői szerepedet, erősíted önbizalmadat, rugalmasságodat, jobban pozícionálod magad a csapatban, cégben és megváltozik a hozzáállásod a megoldandó feladattal kapcsolatban, azáltal, hogy kimersz lépni a komfortzónádból.

Azt vallom, hogy a munkával való elégedettséghez és az önmegvalósításhoz vezető út nem könnyű feladat, de megéri.